Kenneluutiset 1/2017

DNA-tutkimusten tuloksia aletaan tallentaa Kennelliiton järjestelmään

Kennelliitto aloittaa DNA-tutkimustulosten tallennuksen koiran tietoihin tänään keskiviikkona 15.2.2017. Tulokset tulevat näkyviin myös jalostustietojärjestelmään. DNA-testien tulokset tulevat ensimmäisessä vaiheessa tallennettavaksi roduille, joilla DNA-testi on aiemmin hyväksytty Kennelliitossa, ja joista osalla DNA-testistä saatava tulos on rekisteröinnin edellytys. Muiden rotujen ja testien osalta DNA-tutkimusten tulosten tallennuksesta päätetään myöhemmin.

Lue lisää tiedotteesta
Lue lisää DNA-tutkimuksista

Kennelliitto järjestää Royal Canin Puppy Cup -pentunäyttelyiden sarjan – ilmoittaudu nyt

Kennelliitto järjestää ensimmäistä kertaa yhteistyössä Royal Caninin kanssa Royal Canin Puppy Cupin. Vuoden aikana järjestetään 6 pentunäyttelyä, joista jokaisesta näyttelyn parhaaksi valittu pentu pääsee kilpailemaan joulukuussa Koiramessuilla järjestettävään finaaliin.

Jokaisessa Royal Canin Puppy Cup -näyttelyssä kilpaillaan kahdessa arvosteluluokassa. Mukaan voivat ilmoittautua 5- alle 7 kk ja 7- alle 9 kk ikäiset pennut.

Royal Canin Puppy Cupin aikataulut ja lisäinfoa

 

Kotimaisille roduille oma blogi juhlavuoden kunniaksi

Kennelliitto juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta Suomea ja kotimaisia koirarotuja. Roduilla on pitkä historia suomalaisten apuna arjen askareissa ja uskollisina kumppaneina metsästysreissuilla. Rodut toimivat samoissa tehtävissä vielä tänäkin päivänä. Rotuihin ja niiden edustajien elämään pääsee nyt tutustumaan tarkemmin uudessa blogissa. Ensimmäisessä kirjoituksessa esitellään suomenpystykorva Hilla ja emäntänsä Elina.

5-vuotias Hilla on suomenpystykorvien SM-ottelun eli Haukku-ottelun voittaja viime syksyltä. Hillan perheeseen kuuluu ihmisjäsenten lisäksi kaksi kultaistanoutajaa ja kissoja.

Hillan elämästä bloggaa 18-vuotias omistaja Elina. Yhdessä he harrastavat koirakokeita ja -näyttelyitä. Omistajan mukaan Hillan lempipuuhaa on kanalintujen haukkuminen.

Kotimaisten rotujen blogissa julkaistaan uusia kirjoituksia kuukausittain. Tervetuloa seuraamaan blogia ja tutustumaan tarkemmin Hillaan ja Elinaan.

Lue blogia tästä
Tutustu Kennelliiton vuoden 2017 hankkeeseen ”kotimaiset rodut kansallisaarteinamme”

Agria KoiraExpo 2017 keräsi koiraihmiset yhteen Vantaalle

Kennelliiton järjestämä Agria KoiraExpo -luentotapahtuma keräsi noin 400 koiraharrastajaa Vantaan Cumulus Resort Airport Congress Centeriin 4.–5. helmikuuta. Viikonlopun aikana käsiteltiin monipuolisia koira-aiheita ja käytiin monia keskusteluja koiraharrastamisesta nyt ja tulevaisuudessa.

Lauantain tilaisuuden avasi vuoden alussa aloittanut Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja Harri Lehkonen. Hän luovutti juhlallisesti Kennelliiton kultaisen ansiomerkin edeltäjälleen Helena Sunille.

Kennelliiton Kotimaiset rodut kansallisaarteinamme -hanke oli myös esillä tapahtumassa. Aloitustilaisuudessa esitettiin juhlavuoden kunniaksi video, jossa kotimaiset rodut nähtiin perinnemaisemissa Sibeliuksen soidessa taustalla. Kotimaiset rodut nousivat esille myös luentojen aiheissa.

Harri Lehkoselle tapahtuma oli ensimmäinen virallinen esiintyminen hallituksen puheenjohtajana.

– Tapahtuma on ollut onnistunut ja kaikki on sujunut rutiinilla. KoiraExpossa puheenjohtajuuden aloittaminen on konkretisoitunut, kun on päässyt kohtaamaan ihmisiä kasvokkain. Keskusteluja on käyty positiivisessa ja rakentavassa sävyssä, mikä on hienoa, Lehkonen kuvaili viikonlopun tunnelmia.

Labradorinnoutaja edelleen Suomen suosituin rotu – kotimaiset rodut nousussa

Kennelliitto rekisteröi viime vuonna 46 237 koiranpentua. Eniten rekisteröitiin jälleen labradorinnoutajia, suomenajokoiria ja jämtlanninpystykorvia. Labradorinnoutaja on pitänyt kärkipaikkaa jo seitsemän vuotta. Kotimaiset koirarodut paransivat sijoituksiaan itsenäisyyden juhlavuoden alla.

Labradorinnoutaja

Lapinporokoira
Suomenajokoira piti tiukasti kiinni sijastaan rekisteröintilistan kakkosena ja suomenlapinkoira nousi listalla kaksi pykälää sijalle 4. Karjalankarhukoiran ja suomenpystykorvan pentuja rekisteröitiin molempia yli 700. Luku ilahduttaa, sillä pentumäärät kävivät taannoin jo 500 pennun tuntumassa. Karjalankarhukoira nousi nyt rekisteröintilistalla sijalle 11 ja suomenpystykorva sijalle 13. Lapinporokoiria rekisteröidään vuosittain tasaiset 200–300 pentua. Nyt porokoira on listalla sijalla 60.
 
  1. labradorinnoutaja
  2. suomenajokoira
  3. jämtlanninpystykorva
  4. suomenlapinkoira
  5. saksanpaimenkoira
  6. kultainennoutaja
  7. harmaa norjanhirvikoira
  8. shetlanninlammaskoira
  9. jackrussellinterrieri
  10. kääpiösnautseri

Lue lisää tiedotteesta

Kennnelliiton hallituksen, toimikuntien ja työryhmien kokoonpanot

Kennelliiton hallituksen alaisten toimikuntien ja työryhmien kokoonpanot on päätetty hallituksen järjestäytymiskokouksessa 15.12.2016 ja niitä on täydennetty 3.2.2017 kokouksessa.

Kennelliiton hallitus
Harri Lehkonen, puheenjohtaja
Kimmo Mustonen, varapuheenjohtaja
Jari Fors
Risto Ojanperä
Esa Kukkonen
Tuula Laitinen
Anu Suikkanen
Kimmo Nokelainen
Maaret Tapio
Tapio Toivola

Jalostustieteellinen toimikunta
Maaret Tapio, puheenjohtaja

Säde Hohteri, Tuire Kaimio, Juha Kallio, Nina Menna, Esa Ojanen, Maija Päivärinta, Jukka Immonen ja Kirsi Sainio sekä asiantuntijana Anu Lappalainen

Kasvattajatoimikunta
Anu Suikkanen, puheenjohtaja

Merja Dahlbom, Pauliina Hermunen, Tuula Laitinen, Vesa Lehtonen ja Theresia Vikström

Koe- ja kilpailutoimikunta
Tapio Toivola, puheenjohtaja

Ari-Pekka Fontell, Jari Fors, Ari Honkanen, Mika Nyman, Carina Savander-Ranne, Mika Tiihonen ja Jouni Vestu

Nuorisotoimikunta
Kimmo Nokelainen, puheenjohtaja

Anna Hietakangas, Saana Jansson, Krista Liikanen, Anna Mäkinen, Piritta Pärssinen ja Pauliina Sneck

Näyttely- ja ulkomuototuomaritoimikunta
Kimmo Mustonen, puheenjohtaja

Pirjo Peltonen, Elena Ruskovaara ja Kari Tolkkila

Tulevaisuustoimikunta
Risto Ojanperä, puheenjohtaja

Marina Aaltio, Petri Huuhko, Mikko Koskinen, Sari Lehtinen ja Johanna Peltokangas.

Voittaja-näyttelytoimikunta
Kari Järvinen. puheenjohtaja

Kimmo Mustonen (varapuheenjohtaja), Laura Lehdistö (sihteeri), Sampo Miettinen, Markku Mähönen, Riitta Niemelä, Kimmo Nokelainen, Maarit Nordström, Kirsi Salmijärvi, Unka Sarsila-Etelämäki ja Kati Vesalainen.

Suomen Kennelliitto ry:n säännöt ohjaustyöryhmä
Harri Lehkonen, puheenjohtaja

Eeva Anttinen, Markku Mähönen, Helena Suni ja Raisa Kiesi

Vakiosopimukset-työryhmä
Harri Lehkonen, puheenjohtaja

Kuluttajaliitto ry:n johtava lakimies Tuula Sario, Vesa Lehtonen ja Markku Mähönen, sihteeri Kennelliiton lakimies Raisa Kiesi.

Kirjasto- ja museotyöryhmä
Eeva Anttinen, puheenjohtaja

Kari Järvinen, Marjukka Silolahti, Sixten Sundell, Helena Suni ja Kaija Unhola

Antidopingtyöryhmä
Risto Ojanperä, puheenjohtaja

Juha Kallio ja Päivi Samuelsson

Metsästyskoiratyöryhmä
Jari Fors, puheenjohtaja

Toivo Kangas, Petri Karlsson, Tiina Karlström, Esa Kukkonen, Seppo Lahtela, Eila Lautanen, Heikki Nevalainen, Antti Nuutero, Seppo Saari, Eero Suomus, Ari Taskinen ja Kimmo Vesanto, sihteerinä Jukka Lindholm

Kansallisen geenivaraohjelman työryhmä
Maaret Tapio, puheenjohtaja

Kirsi Sainio ja Katariina Mäki sekä asiantuntijajäsenet: Markku Mähönen ja Raisa Kiesi

Koiranet-projekti
Esa Kukkonen, puheenjohtaja

Jaana Haarni, Pertti Korhonen, Markku Mähönen ja Juha Tenhunen

Kaverikoiratyöryhmä
Kimmo Nokelainen, puheenjohtaja

Carina Kitti, Auli Kiminki, Raisa Alamer ja Paula Müller

Tytäryhtiöiden hallitukset

Kustannus Oy Koirammen hallitus
Harri Lehkonen, puheenjohtaja
Eeva Anttinen
Kimmo Mustonen
Risto Ojanperä

Prettybit Projects Oy:n hallitus
Harri Lehkonen, puheenjohtaja
Eeva Anttinen
Kimmo Mustonen
Risto Ojanperä

Showlink Oy:n hallitus
Harri Lehkonen, puheenjohtaja
Eeva Anttinen
Kimmo Mustonen
Risto Ojanperä

Kennelliiton yhteistyöelimet

Hyötykoiratoimikunta
Harri Lehkonen, puheenjohtaja

Axxell Brusaby (avustajakoirien koulutus), Hypokoira ry, Invalidiliitto ry, Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry, Suomen Kuulo- ja tukikoirat ry, Opaskoirakoulu, Poliisikoiralaitos, Puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, Rikosseuraamusvirasto, Suomen Kennelliitto ry/Kaverikoiratoiminta, Suomen Metsästysjäljestäjät ry, Suomen Palveluskoiraliitto ry ja Tullin koirakoulu.

Eläinsuojelutyöryhmä
Harri Lehkonen, puheenjohtaja

Suomen Kennelliitto, Suomen Kissaliitto, Eduskunnan eläinsuojeluryhmä, Eläinten Hyvinvointikeskus (EHK), SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto, Seura- ja harrastuseläinten hyvinvoinnin neuvottelukunta, Helsingin Eläinsuojeluyhdistys (HESY), Animalia ja Suomen Eläinlääkäriliitto.

Hallituksen kokous 3.2.2017

Tarkennus vinttikoirien käyttöluokan osallistumisoikeuteen

Hallitus päätti, että vinttikoirien osallistumisoikeutta käyttöluokkaan tarkennetaan seuraavasti:

Kansainväliset näyttelyt:

Vinttikoirien käyttöluokkaan osallistumisen ehtona on voimassa oleva kilpailukirja. Lisäksi koiran on täytynyt osallistua vähintään kahteen (2) kansainväliseen kilpailuun (CACIL) ja sen on molemmissa kilpailuissa oltava sijoittunut parhaaseen puolikkaaseen osallistujamäärästä. Maastojuoksukilpailuissa koiran on täytynyt saavuttaa vähintään 2/3 enimmäispistemäärästä. Kilpailutulosten välillä tulee olla vähintään yksi vuosi ja yksi päivä. Ilmoitettaessa vinttikoira käyttöluokkaan on kopio koiran kilpailukirjasta oheistettava näyttelytoimikunnalle.

Kansalliset näyttelyt:

Vinttikoirien käyttöluokkaan osallistumisen ehtona on voimassa oleva kilpailukirja. Lisäksi koiran on täytynyt osallistua vähintään kahteen (2) kansainväliseen kilpailuun (CACIL) ja sen on molemmissa kilpailuissa oltava sijoittunut parhaaseen puolikkaaseen osallistujamäärästä. Maastojuoksukilpailuissa koiran on täytynyt saavuttaa vähintään 2/3 enimmäispistemäärästä. Kilpailutulosten välillä tulee olla vähintään yksi vuosi ja yksi päivä. Ilmoitettaessa vinttikoira käyttöluokkaan on kopio koiran kilpailukirjasta oheistettava näyttelytoimikunnalle.

TAI

Käyttövalion arvo

Kyseinen tulkintaohje lisätään Näyttelysääntöjä täydentävät ohjeisiin ja näyttelyiden järjestämisohjeisiin siinä vaiheessa, kun niitä seuraavan kerran päivitetään. Tarkennus tulee voimaan 1.3.2017.

Rotujärjestö amerikankarvatonterrieri- ja amerikanrottaterrieri-roduille

Hallitus vahvisti Suomen Terrierijärjestö ry:n rotujärjestöksi amerikankarvatonterrieri- ja amerikanrottaterrieri -roduille.

Uudet jäsenyhdistykset

Koittankosken Metsästysseura Ry, Koittankoski, Merikarvia
Tahtitassut - Tass I Takt ry, Turku

Muutoksia kennelnimissä

Alfajiri, Salmi Mia, Nokia entinen Salmi Mia ja Suomela Sami
Black Olette’s, Latvateikari Tiina, Jyväskylä entinen Latvateikari Tiina ja Rantanen Wolf
Colombian Friend’s, Isaksson Marina ja Ida, Elimäki entinen Isaksson Marina
Fibella’s, Riikonen Saara ja Häsä Maisa, Joensuu entinen Riikonen Saara
Flatkiss, Kiuru Christina ja Nikkonen Marko, Lahti entinen Kiuru Christina
Iirismaan, Kiiski Vuokko, Laukaa  ja Rothstén Kristiina, Jyväskylä entinen Kiiski Vuokkoa ja Pentti
Joensivun, Lampinen Kirsimarja ja Ari, Sisättö entinen Lampinen Kirsimarja
Marmorin, Huhtanen Matti ja Harri, Kurikka entinen Huhtanen Matti
Metrin, Lahtinen Tiina, Hakko ja Pyykkö Outi, Seinäjoki entinen Lahtinen Tiina
Monnasaaren, Kyrki Mervi Oulu entinen Kyrki Mervi ja Pirkko
Perjan, Perko Anne ja Jussi, Kangasala entinen Perko Anne
Pyytivaara, Karttunen Mira ja Jari, Kontiolahti entinen Karttunen Mira
Raccoon’s, Tuomi Maarit, Turku entinen Rankio Jaana ja Ritva-Liisa
Rossinmäen, Rossi Taina, Velkua entinen Rossi Taina ja Markus
Spaindog’s, Masterov Marjo, Nokia entinen Järvi Veikko
Sumuvuoren, Salmela Kirsi, Österhankmo ja Sepänmäki Suvi, Vaasa entinen Salmela Kirsi
Tarijemiran, Liesko Riitta ja Tapio, Kyröskoski ja Liesko Anniina, Hämeenkyrö entinen Liesko Riitta ja Tapio
Ukonvuoren, Takala Anni, Kalliokoski entinen Takala Anni ja Ylhäinen Jan-Kristian
Viitajoen, Juntunen Hannele ja Markus, Puolanka entinen Juntunen Hannele

Koe- ja kilpailutoimikunta tiedottaa

Tiedoksi Kennelliiton myöntämät uudet ylituomarioikeudet:

Hirvonen Petteri Kouvola 4246553 NOWT
Majuri Pasi Lempäälä 850900 NOME-B
Mikkola Anu Vihti 801980 NOME-B
Loukusa Minna Kittilä 536217 KAER
Viinikka Kimmo Kuusamo 797820 KAER
Jussinmäki Raine Halsua 345019 KAER
Sieppi Tomi Ylöjärvi 2016999 LINT
Möttönen Juha Iisalmi 933621 LINT
Niemi Teemu  Oulu 4154125 LINT
Lindström Maria Mustasaari 2031570 WACH
Jänkävaara Saija  Joensuu  462831 MH
Väätäjä Heli    Tampere 877618 MH
Kalatie Jani Luumäki 810375 PK
Jääskeläinen Sanna  Imatra 373641 PK
Kuntola Maarit  Taipalsaari 884792 PK
Horne Paula   Sipoo 893743 SPME, SPME-V
Kekkonen Janna Pielavesi 2015850 SPA
Valkonen Paula Juva 672458 SPA
Kardin-Lankinen Tuija  Paimio   406659 LTE
Morko Mari Laukaa  669273 PAIM, PAIM-T, PAIM-E
Kansanaho-Palonen Eija Lohja 441749 PAIM, PAIM-T, PAIM-E

                                       
Tiedoksi Kennelliiton myöntämiä uusia arvosteluoikeuksia:

Viitamäki Karoliina Lahti 453974 MEJÄ
Rasinpää Jyrki Ilmajoki 990954 SPA
Sällylä Tuija Turku 445926 SPA
Lappalainen Mikko Kuopio 634833 MÄAJ

 Koe- ja kilpailutoimikunta 14.12.2016 (5/16)

Koe- ja kilpailutoimikunta hyväksyy Suomen Pystykorvajärjestön esityksen Kuningatarottelun järjestämisohjeeseen tehtävästä lisäyksestä. Ohje tulee voimaan 1.8.2017 alkaen.

Koe- ja kilpailutoimikunta hyväksyy Suomen Palveluskoiraliiton esityksen ohjeeksi Seuraamukset tokossa, rally-tokossa ja koiratanssissa koskien vihaisen koiran ilmoituksia. Ohje tulee voimaan 1.1.2017 alkaen.

Koe- ja kilpailutoimikunta hyväksyy Suomen Palveluskoiraliiton esityksen rally-tokon kilpailuohjeeseen tehtävistä muutoksesta ja lisäyksestä. Ohje tulee voimaan 1.1.2017 alkaen.

Koe- ja kilpailutoimikunta hyväksyy Käyttäytymisenarviointityöryhmän tekemän lisäyksen Luonnetestin järjestämisohjeeseen. Uusittu järjestämisohje lisäyksellä tulee voimaan 1.1.2017.
 

Näyttely- ja ulkomuototuomaritoimikunta tiedottaa

Näyttely- ja ulkomuototuomaritoimikunta on hyväksynyt uusia tuomarioikeuksia ajalla 7.10.2016–19.1.2017.

Aaltonen Pirjo, Paimio: kääpiösnautserit
Ahlberg Kristiina, Kuopio: prahanrottakoira
Al-Bachy Anita, Oulu: kääpiöpinseri
Eerola Päivi, Helsinki: pyreneittenkoira
Eskelinen Tiina, Vuokatti: punainen irlanninsetteri
Fors Jari, Yppäri: ibizanpodencot, kanarianpodenco
Haapaniemi Elina, Vantaa: suomenajokoira
Halonen Eija, Kuopio: bolognese, prahanrottakoira
Hassinen Maarit, Mikkeli: prahanrottakoira, venäjänbolonka
Holm Marianne, Siuntio: mäyräkoirat
Huhtinen Katriina, Räsälä: kiinanharjakoira
Häkkinen Erika, Lahti: volpino italiano
Janger Nina, Järvenpää: pyreneittenkoira, shiba
Jokinen Silja, Vaivio: ibizanpodencot, kanarianpodenco, amerikaneskimokoira, buhund, grönlanninkoira, kaanaankoira, koreajindonkoira, lunnikoira, meksikonkarvatonkoirat, perunkarvatonkoirat, taiwaninkoira, volpino italiano
Jokisilta Hannele, Vantaa: akita, shiba
Kakko Tapio, Jyväskylä: akita, amerikanakita, shiba
Kilpeläinen Kati, Kajaani: ibizanpodencot, kanarianpodenco
Korhonen Katja, Oulu: ibizanpodencot, kanarianpodenco
Korpela Reino, Lapua: akita, eurasier, islanninlammaskoira, shiba, taiwaninkoira, thaimaanpystykorva, englanninsetteri, gordoninsetteri, pointteri, punainen irlanninsetteri
Kumpumäki Veli-Pekka: partacollie, newfoundlandinkoira, suomenajokoira, espanjanvesikoira
Kurvinen Marja-Leena, Vantaa: mäyräkoirat
Laakso Jari, Oulu: ibizanpodencot, kanarianpodenco, amerikaneskimokoira, hokkaido, kainkoira, kishu, shikoku, taiwaninkoira, thai ridgeback, thaimaanpystykorva, volpino italiano
Lackman Mari, Lieksa: ibizanpodencot, kanarianpodenco, eurasier, shiba, taiwaninkoira
Lahokoski Viveca, Kirkkonummi: espanjanvesikoira
Lehtonen Maija, Kuusankoski: anatoliankoira, mäyräkoirat, espanjanvesikoira, kiharakarvainen noutaja
Lehtonen Vesa, Otalampi: bolognese
Leikola-Walden Reia, Lahti: kääpiösnautserit
Leino Jenna, Raisio: kiinanharjakoira
Leino Jenna, Raisio: prahanrottakoira, venäjänbolonka
Liimatainen Jussi, Helsinki: portugalinvesikoira: espanjanvesikoira, kiharakarvainen noutaja
Louhi Kirsti, Pori: sileäkarvainen noutaja
Löfman Tarja, Klaukkala: kiharakarvainen noutaja, chihuahuat
Metteri-Gold Kaisa, Siuntio kk: kiinanharjakoira, australianterrieri, bolognese, maltankoira, prahanrottakoira, venäjänbolonka
Mustonen Kimmo, Helsinki: pyreneittenkoira, prahanrottakoira
Mäkinen Maija, Helsinki: kiinanharjakoira, ardennienkarjakoira, bouvier, partacollie, pyreneittenkoira, espanjanvesikoira, kiharakarvainen noutaja
Niemelä Riitta, Kirkkonummi: ibizanpodencot, kanarianpodenco
Nieminen Antti, Orivesi: ardennienkarjakoira, bouvier
Nygård Marjo, Kajaani: irlanninterrieri
Pajaskoski Mari, Koria: australianterrieri, shiba
Partanen Katja, Nerkoo: ibizanpodencot, kanarianpodenco, akita, amerikaneskimokoira, taiwaninkoira, volpino italiano
Putkonen Juha, Tampere: skotlanninterrieri
Pylvänäinen-Suorsa Marjatta, Liminka: bordeauxindoggi, irlanninterrieri, mäyräkoirat
Raisaari Mervi, Perttula: anatoliankoira
Rekiranta Paula, Klaukkala: australianterrieri
Ruskovaara Elena, Lappeenranta: bullmastiffi, newfoundlandinkoira, basset hound, bretagnenbassetti, petit basset griffon vendéen
Salohalla Hilkka, Kirkkonummi: ardennienkarjakoira, partacollie, amerikankarvatonterrieri, amerikanrottaterrieri, australianterrieri
Savolainen Tuula, Salo: partacollie, bolognese, prahanrottakoira
Tenson Helin, Rajamäki: venäjänbolonka
Timonen Unto, Hyvinkää: ardennienkarjakoira
Tschokkinen Jetta, Vihti: ardennienkarjakoira, bouvier, partacollie, kääpiöpinseri, islanninlammaskoira
Tuominen Paula, Siuntio: chihuahuat, prahanrottakoira, venäjänbolonka
Vakkilainen Sanna, Lohja: pyreneittenkoira
Viirtelä Tarmo, Tampere: sileäkarvainen noutaja
Ylä-Mononen Satu, Kangasala: kiharakarvainen noutaja

Tapahtumia

Valtuuston kokousaikataulu vuosille 2017–2022

27.5.2017 Valtuustoseminaari
28.5.2017 Kevätvaltuusto
25.11.2017 Valtuustoseminaari
26.11.2017 Syysvaltuusto

26.5.2018 Valtuustoseminaari
27.5.2018 Kevätvaltuusto
24.11.2018 Valtuustoseminaari
25.11.2018 Syysvaltuusto

25.5.2019 Valtuustoseminaari
26.5.2019 Kevätvaltuusto
23.11.2019 Syysvaltuusto
24.11.2019 Yleiskokous
24.11.2019 Valtuuston järjestäytymiskokous

30.5.2020 Valtuustoseminaari
31.5. 2020 Kevätvaltuusto
21.11.2020 Valtuustoseminaari
22.11.2020 Syysvaltuusto

29.5.2021 Valtuustoseminaari
30.5.2021 Kevätvaltuusto
20.11.2021 Valtuustoseminaari
21.11.2021 Syysvaltuusto

28.5.2022 Valtuustoseminaari
29.5.2022 Kevätvaltuusto
26.11.2022 Syysvaltuusto
27.11.2022 Yleiskokous
27.11.2022 Valtuuston järjestäytymiskokous

Hallituksen kokoukset 2017

16.3. Hallituksen kokous
26.5. Hallituksen kokous
15.6. Hallituksen kokous
17.8. Hallituksen kokous
5.10. Hallituksen kokous
24.11. Hallituksen kokous
14.12. Hallituksen kokous

Muita tapahtumia 2017–2018

Koiramessut 2017, Helsinki 8.–10.12.

ShowlinkPets 2017, Jyväskylä, 25.–26.3.

Eläinystäväni-messut 2017, Helsinki, 22.–23.4.

KoiraExpo 2018, Vantaa, 3.–4.2.

Lisää tapahtumia Kennelliiton tapahtumakalenterissa

Tärkeitä kansainvälisiä koiranäyttelyitä 2017–2018

Euroopan Voittaja 2017, Kiova, Ukraina, 24.–27.8.
Euroopan Voittaja 2018, Kielce, Puola, 11.–14.10.
Euroopan Voittaja 2019, Wels, Itävalta, 14.–16.6.

Maailman Voittaja 2017, Leipzig, Saksa, 9.–12.11.2017.
Maailman Voittaja 2018, Amsterdam, Alankomaat, 9.–12.8.
Maailman Voittaja 2019, Shanghai, Kiina, 18.–20.10
Maailman Voittaja 2020, Madrid, Espanja, 23.–26.4.

Pohjoismaiden Voittaja 2017, Helsinki, Suomi, 9.12.

Crufts 2017, Birmingham, Englanti, 9.–12.3.