Koiramme-lehti

Kennelliiton jäsenenä saat kotiisi monipuolisen Koiramme-lehden. Lehti sisältää mielenkiintoisia artikkeleita koiraharrastuksesta.

Koiramme-lehden lukija saa koira-asiaa kotiinsa noin tuhat sivua vuodessa. Lehti ottaa kantaa paremman koiranpidon puolesta, seuraa koirien terveyttä, lainsäädäntöä ja koiraverotusta, raportoi näyttelyistä ja kokeista sekä käsittelee ajankohtaisia asioita ja alan muotivirtauksia.

Koiramme-lehti uutisoi alan suurimmat tapahtumat.  Koiramme kertoo koiraharrastuksesta monipuolisesti. Jutunjuurta löytyy niin metsästyksestä kuin vanhainkodin koiraystäväpalvelusta.

Lehti postitetaan jokaiselle Suomen Kennelliiton jäsenelle. Se löytyy myös useimmista Suomen kirjastoista. Irtonumeroita on myynnissä kioskien sekä päivittäistavarakauppojen lehtipisteissä.

Koiramme löytyy nyt myös netistä. Lue koiramaailman uutisia osoitteessa www.koiramme.fi.

Ylivoimainen kanava ilmoittajille

Suomessa on noin 600 000 koiraa. Koiramme-lehti on erinomainen ilmoitusväline ja ylivoimaisesti kattavin mainoskanava koiraharrastajille tarkoitettujen tuotteiden markkinoinnissa. Lehdellä on noin 344 000 lukijaa (KMT kevät 2014).

Yhteystiedot

Tutustu uusimman Koiramme-lehden sisällysluetteloon (pdf)