Toisen ilmoittautumisjakson päätyttyä Maailman Voittaja -koiranäyttelyyn Helsinkiin on ilmoitettu jo yli 17 000 koiraa. Ilmoittautuminen jatkuu 9. heinäkuuta asti.

Suomalaiset rodut ovat ottaneet ilmoittautumishaasteen hyvin vastaan. Näyttelyyn on tällä hetkellä ilmoitettu eniten suomenlapinkoiria, lähes 400 koiraa. Kotimaisille roduille näyttelyyn ilmoittautuminen on maksutonta.

Maailman Voittaja -näyttely on ainutlaatuinen näyteikkuna niin kotimaisten kuin muidenkin rotujen laadukkaalle suomalaiselle kasvatustyölle.

– Ilmoittautuminen näyttelyyn on jatkunut odotettua vauhtia. Olemme erittäin iloisia tämän hetkisestä lukemasta. Tapahtumasta tulee taatusti ikimuistoinen ja olemme iloisia, että niin moni haluaa olla osa sitä, Kennelliiton toiminnanjohtaja Markku Mähönen sanoo.

Tapahtumassa myös paljon muuta ohjelmaa

Näyttelyn lisäksi Maailman Voittaja -viikonlopun aikana järjestetään lukuisia näytöksiä, esityksiä ja paljon muuta mielenkiintoista ohjelmaa.

Tapahtumassa pääsee tutustumaan muun muassa agilityyn, flyballin ja frisbeekoiriin. Hyötykoirista toimintaansa ovat esittelemässä niin virkakoirat kuin henkilökohtaiset hyötykoirat. Kotimaisten rotujen rotujärjestöt järjestävät rotuesittelyt kaikkina päivinä.

Rotutorilla voi tutustua lukuisiin rotujärjestöjen esittelypisteisiin ja heidän edustamiinsa rotuihin.

Lisätietoja: www.worlddogshow2014.fi