Suomi voitti tottelevaisuuskokeen eli tokon joukkuekultaa 19.–21. kesäkuuta järjestetyissä maailmanmestaruuskilpailuissa Torinossa Italiassa. Yksilökilpailussa hienosti toiseksi tuli Suomen Christa Enqvist-Pukkila ja bordercollie Tending Able Tiger.

Suomi on pärjännyt loistavasti tokon joukkuekilpailuissa myös aiempina vuosina. Nyt voitettu maailmanmestaruuskulta oli seitsemäs kymmenen vuoden sisällä.

Tänä vuonna voitokkaassa joukkueessa kilpailivat koirakot Christa Enqvist-Pukkila ja bordercollie Tending Able Tiger, Oili Huotari ja bordercollie Tending Occult, Katja Kiviaho ja bordercollie Tending Airborne, Riitta Kivimäki ja bordercollie Somollis Tikka, Heidi Pesonen ja bordercollie Tending Outshine sekä Jessica Svanljung ja bordercollie Tending Knight. Joukkueen johtajana toimi Pirkko Bellaoui.

Joukkuekilpailussa toiselle sijalle tuli Saksa ja kolmanneksi Norja. Yksilökilpailussa kullan vei Tanska ja pronssin Venäjä. Hopean voittaneen Christa Enqvist-Pukkilan lisäksi yksilöfinaaliin selvisi kolme suomalaista.