Suomen edustusjoukkue on voittanut torstaina tottelevaisuuskokeen MM-kultaa Messukeskuksessa käydyssä kilpailuissa. Viimeinen koira ratkaisi kullan Suomelle. Toiseksi joukkuekilpailuissa tuli Saksa ja kolmanneksi Italia.

Tottelevaisuuskokeen yksilökilpailun finaali käydään perjantaina Vantaan Energia-areenalla. Finaali streamataan suorana Youtubeen.

Koiratanssin Freestylen MM-joukkuekilpailussa torstaina Suomi sijoittui hienosti hopealle. Kultaa vei Venäjä ja pronssia Ruotsi. Yksilökilpailun voiton vei venäläinen Ekaterina Myznikova koiransa Pradas Hause Artist and Danserin kanssa. Hopealle sijoittui sveitsiläinen Yvonne Belin ja koiransa Jewel del Mulino Prudenza. Pronssille tuli venäläinen Marina Novoselovalle ja koiransa Funnewf Gloria Dey.

Heelwork to Musicin eli HTM:n yksilökilpailun maailmanmestaruuden voitti keskiviikkona tanskalainen Anja Christiansen koiransa Fæhunden´s Queenyn kanssa. Toiseksi tulivat Sandra Jessica Karlgren ja Camp Alpha´s Izi Norjasta. Prossille sijoittuivat Natalia Rubleva ja koiransa Corso Bella Bravo Yung Rein Venäjältä. HMT:n joukkuekilpailun MM-kullan vei Venäjä, toiseksi tuli Ruotsi ja kolmanneksi Tanska.

Koiratanssin MM-kilpailut järjestettiin 6.-7.8. HTM:n mitalit jaettiin keskiviikkona ja Freestylen torstaina.

Perjantaina on käynnistynyt Maailman Voittaja 2014 -koiranäyttely, johon on ilmoitettu yli 21 200 koiraa. Näyttely huipentuu sunnuntaina Maailman parhaan koiran valintaan.