Nuorten harrastajien palveluskoiraviikonlopun ilmoittautuminen on avattu

|  Nuoret

Kennelliitto järjestää 13–17-vuotiaille nuorille harrastajille suunnatun palveluskoiralajien esittely- ja koulutusviikonlopun 9.–11.6.2017 Nurmijärvellä.

Luvassa on sekä palveluskoiralajien teoriaa että käytännön treenejä omien koirien kanssa. Kouluttajina toimivat Eila Uusi-Kouvo (haku, tottelevaisuus, esineet), Pernilla Tallberg (etsintäkoe) ja Anna Liukko (jälki).

Ohjelmassa myös Jari Kantoluodon luento ”Yhteistyö – keskittyminen, aktiivisuus ja energia”.

Koulutusviikonloppuun mahtuu mukaan 14 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10.

Koulutusviikonlopun hinta on 90 € ja siihen sisältyy koulutusten lisäksi ruokailut ja majoitus 2hh huoneissa hotelli Kiljavanrannassa Nurmijärvellä.

Osallistuvan nuoren tulee olla Kennelliiton jäsen.

Ilmoittautumisaika päättyy 28.5.2017.

Ilmoittaudu mukaan!