Maailman Voittaja -koiranäyttelyn toinen ilmoittautumisjakso umpeutuu maanantaina 16. kesäkuuta. Samalla päättyy näyttelyn paperi-ilmoittautuminen, ja näyttelyyn voi maanantain jälkeen ilmoittautua vain internetissä. Ilmoita nyt koirasi mukaan, tehdään yhdessä näyttelystä maailman suurin.

Elokuussa koko koiramaailman huomio kiinnittyy Suomeen. Suomalaisilla koiraharrastajilla onkin nyt ainutlaatuinen tilaisuus esitellä osaamistaan maailmalle ja osallistua kansainväliseen koiranäyttelyyn kotimaassaan.

Kotimaiset rodut eli suomenpystykorva, suomenajokoira, karjalankarhukoira, suomenlapinkoira ja lapinporokoira saavat osallistua näyttelyyn maksutta.

– Sillä on haluttu viestittää, kuinka tärkeitä suomalaiset rodut suomalaisille ovat. Tällaista tilaisuutta niiden esittelemiseksi maailman koiraharrastajille ei pitkään aikaan tule, näyttelyn puheenjohtaja Kari Järvinen muistuttaa.

Maailman Voittaja 2014 -koiranäyttely järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 8.-10. elokuuta. Ilmoittautuminen näyttelyyn päättyy kokonaan 9. heinäkuuta.

Lue lisää