Kennelliitto hakee viestintäsuunnittelijaa

Haemme asiantuntijaorganisaatioomme Espooseen vakituiseen työsuhteeseen viestintäsuunnittelijaa kolmen hengen viestintätiimiin.

Työskentelet sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän parissa. Tehtäviisi kuuluvat viestinnän päivittäiset tehtävät kuten sisältöjen tuottaminen Kennelliiton eri viestintäkanaviin, mediasuhteet sekä sidosryhmäviestintä laajalla kansainvälisellä kentällä. Lisäksi toivomme hakijalta vahvaa markkinoinnin ja digimarkkinoinnin osaamista.

Sinulla on tehtävän edellyttämä viestintäalan koulutus, kokemusta viestinnän tehtävistä ja Adobe- sekä Office-ohjelmat ovat sinulle tutut. Olet kuin kotonasi sosiaalisessa mediassa ja kykenet ottamaan haltuun uusia sovelluksia. Edellytämme sinulta kielitaidon lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivista asennetta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.  

Valokuvaustaidot ja graafinen osaaminen katsotaan eduiksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen, palkkatoivomuksineen sekä työnäytteineen pyydämme lähettämään 24.4. mennessä sähköpostitse rekryatkennelliitto.fi tai osoitteeseen Suomen Kennelliitto ry / Markku Mähönen, Kamreerintie 8, 02770 Espoo. Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Markku Mähönen, (09) 887 300 tai markku.mahonenatkennelliitto.fi.

Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry. on valtakunnallinen koira-alan asiantuntijajärjestö. Jäseniä Kennelliitossa on noin 150 000. Kennelliitto on samalla yli 2 000 suomalaisen koiraharrastusyhdistyksen katto-organisaatio. Kennelliitto-konsernissa työskentelee noin 60 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 13 miljoonaa euroa.