World Dog Show 2014

Kuvaaja: 
Karl Donvil

Tervetuloa Maailman Voittaja 2014 -koiranäyttelyyn Helsinkiin!

Suomen Kennelliitto juhlii 125-vuotista historiaansa vuonna 2014. Pohjoismaiden vanhimpana kennelliittona se on saavuttanut vankan aseman kotimaassa ja laajan arvostuksen kansainvälisenä toimijana.

Kansainvälisen koiranjalostusliiton Fédération Cynologique Internationalen (FCI) jäsenmaat antoivat oman tunnustuksensa maamme kenneltoiminnan pitkälle ja arvostetulle perinteelle valitsemalla Suomen Kennelliiton Helsingin Maailman Voittaja -koiranäyttelyn isännäksi Kennelliiton juhlavuonna 2014. Näyttely järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 8.–10.8.2014.

Suomen Kennelliitto on järjestänyt Maailman Voittaja -koiranäyttelyn Helsingissä kerran aikaisemmin vuonna 1998. Tuo näyttely oli ennennäkemättömän hieno tapahtuma, joka muistetaan ympäri maailmaa upeista puitteistaan ja erinomaisista järjestelyistään. Se on ollut mallina tämän jälkeen muissa maissa järjestetyille Maailman Voittaja -näyttelyille.

Kun toivotamme maailman koirien parhaimmiston tervetulleeksi Helsinkiin vuonna 2014, voimme luvata, että tuo näyttely tulee olemaan vieläkin vaikuttavampi näyteikkuna paitsi suomalaiseen myös kansainväliseen koiraharrastukseen. Samalla se on kunnianosoitus suomalaisen kennelharrastuksen 125-vuotiaalle historialle.

Toivotamme kaikki koiranystävät tervetulleeksi Helsinkiin elokuussa 2014.

Kari Järvinen
Näyttelytoimikunnan puheenjohtaja

www.worlddogshow2014.fi