Maailman Voittaja -koiranäyttelyn toisena päivänä Messukeskuksessa kilpaili koiria neljästä roturyhmästä. Lauantain päätteeksi jokaisesta ryhmästä tuomari valitsi parhaan, joka jatkaa sunnuntain loppukilpailuun.

Lauantaina näyttelyssä arvosteltiin yhteensä 8151 koiraa, joista suomalaisten rotujen edustajia oli lähes 1200. Viisi suomalaista rotua, joita ovat suomenpystykorva, suomenajokoira, karjalankarhukoira, suomenlapinkoira ja lapinporokoira, olivat esillä ohjelmissa näyttävästi.

Lauantain ryhmävoittajia olivat:

FCI ryhmä 3 – Terrierit
karkeakarvainen kettuterrieri Kingarthur Van Foliny Home, omistajina Rony De Munter & Viktor Malzoni Jr & Dieny Uiterwijk Winkel Belgiasta.

FCI ryhmä 5 – Pystykorvat ja alkukantaiset tyypit
shiba Dragon House Mr. Jones, omistajina Marjo Puranen Suomesta & Sandi Smith USA:sta.

FCI ryhmä 6 – Ajavat ja jäljestävät koirat
suomenajokoira Räntäaamun Rane, omistajina Tomi Koivisto & Eveliina Jaako Suomesta.

FCI ryhmä 10 – Vinttikoirat
Saluki Qirmizi Magnolia, omistajina Nicklas Eriksson & Ingunn Eriksson Ruotsista.

Paras veteraani -kilpailussa valittiin lauantain paras yli 8-vuotias koira. Paras veteraani oli afgaaninvinttikoira Be A Dream A Touch Of Freedom, omistajana Michaela Mühlemeyer Saksasta.

Kasvattajaryhmän voiton vei Badavien salukit, kasvattajana Maria Nordin Ruotsista.

Lauantaina käytiin myös paras pari -kilpailu, jossa kilpailee saman omistajan uros ja narttu. Päivän paras pari oli venäjänvinttikoirat Solovyev Troekurov Barin ja Solovyev Nostalgia, omistajana Marina Ostrovskaya Venäjältä.

Sunnuntaina kehissä arvostellaan 6 532 koiraa roturyhmistä 1, 7 ja 9. Esillä on muun muassa lammas- ja karjakoirat, kanakoirat sekä seura- ja kääpiökoirat.

Sunnuntaina kilpaillaan myös koko näyttelyn parhaan koiran tittelistä. Lippuja sunnuntaina klo 17 alkavaan koko Maailman voittaja -tapahtuman loppuhuipentumaan on vielä myynnissä 10 euron hintaan! Lippuja voi ostaa Messukeskuksen kassoilta.

Katso lisätietoja ohjelmasta Maailman Voittajan nettisivuilta osoitteesta www.worlddogshow2014.fi.