Nuorten Koiramestari-sarjan toinen tuotantokausi käynnistyy lauantaina 19.7. Ylen TV2 -kanavalla klo 10. Koiramestarissa etsitään Suomen monipuolisinta ja parasta koirakkoa eli koiraa ja sen nuorta ohjaajaa. Seitsemänosaisen sarjan jokaisessa jaksossa koirakoilla on edessään useita tehtäviä, jotka perustuvat erilaisiin koiraharrastuslajeihin. Viimeisessä jaksossa kahdentoista kilpailijakaksikon joukosta yksi koirakko kiipeää korkeimmalle

Koiramestarin toisella kaudella tehtäväkenttä on laajentunut ja monipuolistunut viime vuodesta poiketen. Joka jaksossa on aina kaksi uutta tehtävää, joista selviäminen vaatii saumatonta yhteistyötä ohjaajan ja koiran välillä. Koiramestarin tehtävät on luotu ja muokattu juuri Koiramestaria varten. Tämä koskee myös pisteytystä ja tuomarointia.

Tehtävissä testataan mm. koiran ja ohjaajan yhteistyötä, koiran koulutustasoa, nopeutta sekä monipuolisuutta. Vaikka tehtävät eivät sujuisikaan odotetulla tavalla, on tärkeintä, että ohjaajalla ja koiralla on hauskaa yhdessä.

Koiramestari 2014 ohjelmassa on mukana kaksitoista kilpailijaa: Sofia ja Aku, Siiri ja Vimppu, Justiina ja Manta, Tuulia ja Jedi, Saana ja Welmu, Milja ja Letti, Eeli ja Magda, Janina ja Soni, Sofia ja Sisi, Heidi ja Esme, Sara ja Kathy sekä Elsi ja Didi. Mentoreina kilpailussa toimivat Tanja Fagerlund ja Riikka Pulliainen. Koiramestarin tuomaroi Janne Karstunen.

Koiramestari-sarjan toisen tuotantokauden seitsemän jaksoa esitetään Yle TV2 kanavalta 19.7.2014 alkaen. Uudet jaksot nähdään lauantaisin klo 10 ja uusinnat perjantaisin klo 12. Jaksot ovat katsottavissa myös Yle Areenassa. Ensimmäisessä jaksossa koirakoilla on edessään esineiden keräilyä ja tiukkaa kaksintaistelua.

Lisätietoja:
Suomen Kennelliiton viestintäpäällikkö
Kaija Unhola
puh. 050 432 0844

Tykkää Koiramestarista Facebookissa